Välkomna till oss på SpeedTrading Sweden AB

Företaget startades hösten 2017 och vi är leverantörer av maskiner samt förbrukningsmaterial mot verkstad, industri, entreprenad och bygg. Vd och säljare Redon Greenster, ekonomi och order Åsa Nilsson.

Vår företagsidè är att vi ska ha ett nära samarbete med våra kunder och att besöka våra kunder löpande. Vi levererar direkt från buss och skickar även från lager, allt för att ni kunder ska få era produkter och nyheter på ett snabbt och smidigt sätt.

Viktigt för oss är att vara lyhörda, flexibla och serviceinriktade gentemot kund. Vid en löpande uppsökande försäljning får vi information om vad för nyheter och produkter ni kunder efterfrågar. Detta är en viktig del i vårt företag för att kunna vara en professionell leverantör.
Vi handlar med nya däckutrustningsmaskiner, monteringsmaskiner, balanseringsmaskiner och pumpburar från det Italienska företaget M&B Engineering för bil, däckverkstäder, åkerier samt entreprenadfirmor.
Vi är även återförsäljare för METABO och tillhandahåller hela sortimentet. Vi har även en webbshop som är öppen för företag att i lugn och ro titta igenom vårt sortiment samt beställa.
Är ni intresserade av att veta mer om vad vi kan erbjuda är ni varmt välkomna att kontakta:

Redon Greenster telefon +46 (0)70 577 14 74 

redon.greenster@speedtrading.se

Åsa Nilsson telefon +46(0)733 409 396

asa.nilsson@speedtrading.se