Kontakta oss på 070 577 14 74

Om oss

Företaget startades hösten 2017 och vi är leverantör av maskiner samt förbrukningsmaterial mot verkstad och industri. Vårt team består utav Vd och säljare Redon Greenster, Åsa Nilsson ekonomi samt order, Fanny Andersson säljare Blekinge, Halland och Skåne, Jim Lönnborg säljare Halland, Västra Götaland, Stockholm, Mälardalen och Norra Sverige samt Rickard Nielsen service och lager.

Vår företagsidè är att vi ska ha ett nära samarbete med våra kunder och att besöka våra kunder löpande. Vi levererar direkt från buss och skickar även från lager, allt för att ni kunder ska få era produkter och nyheter på ett snabbt och smidigt sätt.

Viktigt för oss är att vara lyhörda, flexibla och serviceinriktade gentemot kund. Vid en löpande uppsökande försäljning får vi information om vad för nyheter och produkter ni kunder efterfrågar. Detta är en viktig del i vårt företag för att kunna vara en professionell leverantör.
Vi handlar med nya däckutrustningsmaskiner, monteringsmaskiner, balanseringsmaskiner och pumpburar från de Italienska företagen M&B Engineering och SICAM för bil, däckverkstäder, åkerier samt entreprenadfirmor.

Vi har även en webbshop som är öppen för företag att i lugn och ro titta igenom vårt sortiment samt beställa.

Är ni intresserade av att veta mer om vad vi kan erbjuda är ni varmt välkomna att kontakta:

Redon Greenster
telefon +46 (0)70 577 14 74 
redon.greenster@speedtrading.se

Åsa Nilsson
telefon +46(0)733 409 396
asa.nilsson@speedtrading.se

Fanny Andersson
telefon +46(0)781 15 886
fanny.andersson@speedtrading.se

Jim Lönnborg
telefon +46(0)765 828 164
jim.lonnborg@speedtrading.se

 

 

LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER